Fresco Blue

FrescoBlue heeft een uniek reinigingssysteem ontwikkeld, bestaande uit een innovatieve doorvoer en reinigingstabletten. Cq toiletblokjes Hiermede wordt het mogelijk om van elke toiletspoeling een reiniging te maken. Met als effect dat uw toiletten, door het toepassen van de fresco blue toiletblokjes ook tussen de schoonmaakbeurten door, continu fris en hygiënisch schoon blijven en ook als zodanig worden ervaren.

De speciale eigenschappen van ons FrescoTablet maken het mogelijk om van elke toiletspoeling een reiniging te maken. Elke WC-bezoeker ziet 3 aspecten die een bevestiging geven van een fris, hygiënisch en schoon toilet:
◾de FrescoPortal aan de wand
◾fris blauw spoelwater
◾schoon en glanzend porcelein

Waarom FrescoTablet?
◾Doordat de FrescoTablet wordt gecombineerd met het spoelwater, wordt elke nieuwe spoeling een nieuwe reiniging van het toilet [ook onder de rand van het closet]. Juist deze unieke combinatie zorgt voor een continu fris, hygiënisch en schoon toilet.
◾De continue reiniging zorgt er ook nog eens voor dat er een extreem glad oppervlak ontstaat, waardoor ‘resten’ zich minder goed hechten aan het porcelein van het closet. Daardoor blijft het toilet ook zichtbaar langer schoon, tussen de schoonmaakbeurten door, maar zorgt er bovenal ook nog eens voor dat de schoonmaakwerkzaamheden er makkelijker op worden.
◾Het spoelwater komt overal in het toilet. De FrescoTablet zorgt ervoor dat het spoelwater een bacteriedodende en effectief reinigende werking heeft.
◾Verder reinigt het spoelwater niet alleen, maar zorgt het er ook voor dat het toilet er aangenaam schoon uitziet door de frisse blauwe kleur die het krijgt.
◾De FrescoTablet heeft een ontkalkende werking. Zowel het waterreservoir als het closet wordt bij elke spoelbeurt ontkalkt. Een apart ontkalkingsmiddel naast FrescoTablet is niet nodig.
◾De FrescoTablet heeft een reinigende werking. Een apart reinigingsmiddel en / of bleekmiddel naast FrescoTablet is niet nodig.
◾De FrescoTablet is een speciaal ontwikkeld product, volledig bestaande uit natuurlijke materialen die 100% biologisch afbreekbaar zijn.
◾Schoonmaaksters die werken met de FrescoPortal en FrescoTablets zijn enthousiast over het gemak ervan, blijken meer plezier te beleven aan de schoonmaakbeurten zelf en behalen meer eer uit hun werk.
 

Merk: Fresco Blue
Afmeting: 52 stuks
€  56,95 set
Prijs is incl verzendkosten
Merk: Fresco Blue
€  10,15 st
Merk: Fresco Blue
Afmeting: 52 stuks
€  63,45 set
Geen verzendkosten
Merk: Fresco Blue
Afmeting: 52 stuks
€  53,95 set
prijs is incl. verzendkosten