Millefiori

Millefiori is een Italiaanse onderneming opgericht in het begin van de jaren 90, het  bedrijf  gespecialiseerd in hoge mate kaars productie, is het uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven van de ruimte geuren.( o.a. door middel van haar stick diffusers) Reed diffusers zijn in feite het symbool van het Italiaans bedrijf. Millefiori combineert met zijn exclusieve geuren selectie, originele oplossingen om ze te weer te geven in de ruimtes.
Millefiori heeft een breed aanbod interieurgeuren, het creëert een breed scala van producten geschikt voor verschillende ruimtes.
Met de lancering van het merk Lampair, is Millefiori nu ook een grote speler in de wereld van de katalytische lampen. Waarvoor men uit de inmiddels 46 Millefiori geuren telde collectie kan kiezen.
Ontdek onze Millefiori geuren en de mogelijkheden voor in uw huis, in uw auto, uw handtas of op uw kleding voor een nieuwe geur sensatie.

Om uw wereld te parfumeren in style. Dit is de Millefiori missie.
Een unieke ervaring op basis van een speciale geur sensatie, een stijlvolle accessoire, een speciale ruimte: een setting van fijne ingrediënten die sfeer creëren en de persoonlijkheid weerspiegelen van de mensen die de geuren heeft gekozen.Om uw wereld te parfumeren in style. Dit is de Millefiori missie.
Een unieke ervaring op basis van een speciale geur sensatie, een stijlvolle accessoire, een speciale ruimte: een setting van fijne ingrediënten die sfeer creëren en de persoonlijkheid weerspiegelen van de mensen die de geuren heeft gekozen.

 

Millefiori Lab


Millefiori creaties zijn gebaseerd op een constante en zorgvuldige onderzoek, waarbij geuren, Design en kwaliteit ontmoeten om altijd unieke producten aan te kunnen bieden.
Voor het bereiken van een uitmuntend resultaat, produceert Millefiori haar eigen geuren uitsluitend in Italië en in Frankrijk. In de meest exclusieve plaatsen waar (geuren) kunst werd geboren en waarbij gebruik gemaakt word van de meest zorgvuldige selectie van de geuren.
Millefiori producten zijn verrassend in vormen, materialen, kleuren keuzes. Alle mogelijkheden zijn bedacht door Millefiori Design Lab en vaak in samenwerking met grote ontwerpers. Altijd nieuwe inspirerende oplossingen voor een moderne levensstijl, met een constante aandacht voor kwaliteit en innovatie.